Yogasagosamling från Medicinsk Barn & Ungdomsyoga by Sanna Lohm

Yogasagosamling från Medicinsk Barn & Ungdomsyoga

16 yogasagor  med bilder från instruktörer i Medicinsk Barn & Ungdomsyoga

Vad ingår?

File Icon 2 filer

Innehåll

Yogasagosamling från Medicinsk Barn & Ungdomsyoga
Yogasagosamling Medicinsk Barn & Ungdomsyoga-compressed.pdf
1 MB
Yogasagosamling Medicinsk Barn & Ungdomsyoga.pdf
20 MB

Bakgrund

Yogasagorna i denna samlingen är skrivna av instruktörer i Medicinsk Barn och Ungdomsyoga. Flera av dem är den saga de lämnade in som inlämningsuppgift för att bli diplomerade.

Syftet med samlingen är att ge dig som yogainstruktör, pedagog, förälder, farförälder inspiration till sagor som du kan använda för att yoga med barn i din närhet.

Sagorna går självklart att anpassa till den ålder du vill. Mycket handlar om längd, språk, frågorna som ställs osv. Kortare sagor används med fördel till yngre barn, barn som inte gjort yoga tidigare och barn med funktionsnedsättning.

Jag som har satt ihop samlingen heter Sanna och är utbildningsansvarig i Medicinsk Barn och Ungdomsyoga. Till min hjälp har jag haft Linda Ydén, en av våra fantastiska instruktörer.

Om

Samlingen finns som 2 pdf:er som du får. Det är samma innehåll med 16 sagor inklusive bilder, men den ena är komprimerad så att den inte upptar så mycket plats och den andra som inte är det kan vara bra att använda om du vill skriva ut bilderna. 

I häftet kommer sagorna i text först och efter det bilder på övningarna.

Då samlingen innehåller över 100 sidor så kanske du inte vill skriva ut allt och då kan du välja i skrivarinställningar vilka sidor du vill skriva ut. 

Lycka Till!

Vi hoppas att du kommer få många härliga stunder med dessa fina sagor. Tveka inte att höra av dig om har frågor. 
Kontakta oss

Sanna Lohm

Utbildningsansvarig av instruktörsutbildningen i Medicinsk Barn & Ungdomsyoga, Leg. Sjuksköterska, Mindfulness instruktör för barn och vuxna samt MediYogainstruktör för barn och vuxna, Feelgoodcoach.
Du kan läsa mer om Medicinsk Barn & Ungdomsyoga genom att klicka på knappen nedan. Vill du läsa mer om Sanna hittar du det på sidan www.blackpearlofsweden.se
Läs mer

Linda Ydén

Linda har många års erfarenhet av att leda barnyogagrupper och har flera barnyogautbildningar i bagaget. 
Läs mer om Linda